Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået i perioden indenfor 24 måneder efter modtagelsen. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
PC-Communication ApS
Ulvehavevej 44
7100 Vejle
Telefonnummer: 46920578
E-mail adresse: mail@ip-phones.dk
Du kan også vælge at indlevere varen på vor adresse.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
Ordrenummer og vedlægge kopi af købsfaktura og fyldig fejlbeskrivelse.

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på DKK. 200 til dækning af udgifter i forbindelse med tests. Hertil kommer udgifter til forsendelse.
Benytter du din reklamationsret, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget."