Fortrydelsesret

NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES KAN DETTE KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART AT BRUGEN FORMINDSKER SALGSVÆRDIEN VÆSENTLIGT. HVIS DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN. DU KAN OGSÅ INDLEVERE VAREN PÅ VOR ADRESSE ELLER OVERDRAGE DEN TIL POSTVÆSENET.
FORTRYDELSESRETTEN KAN IKKE GØRES GÆLDENDE AF ERHVERVSDRIVENDE I HANDELSKØB.
HVIS DU HAR KØBT EN VARE VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU, SOM PRIVAT KUNDE, OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN NÅR DEN LEVERES.
HVIS DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR VI HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL VI KONTAKTE DIG, FOR AT FÅ OPLYST HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.

Klik her for fortrydelsesformular:

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VARERNE SENDES TIL:

PC-COMMUNICATION APS

ULVEHAVEVEJ 44

DK 7100 VEJLE


DU SKAL VEDLÆGGE EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSEN.

BEMÆRK!VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.


ALLE APPARATER SKAL LEVERES TILBAGE MED SAMME FABRIKSOPSÆTNING SOM VED LEVERING, I MODSAT FALD OPKRÆVES DER ET ADMINISTRATIONSGEBYR PÅ KR. 100